U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Het kitten            Enten            Ontwormen            Vlooien            Castratie        Veel voorkomende aandoeningen

 

 

Katten

“Katten hebben een knecht, honden een baas” wordt er vaak gezegd en dat is in veel gevallen helemaal waar. Een kat laat zich slecht iets opleggen, vasthouden oké, in de houdgreep houden, néé!!

En dat maakt een kat, een kat. Persoonlijk ben ik er een fan van al maken katten mijn werk niet altijd makkelijker, vaak met geduld, overleg (ja, met de kat) en niet al te veel dwang lukt bijna alles.

Een kat is aan de ene kant snel tevreden: eet- en drinkbak en een warme slaapplaats. Aan de andere kant heeft een kat ook specifieke wensen. En dat maakt een kat lastig want verandering (verhuizen, nieuw huisdier, nieuw familielid, andere kat in de buurt, noem het maar op) kan tot problemen leiden. En waar de ene kat dat met gemak doorstaat, kan de andere kat er huid- blaas of darmproblemen van krijgen.

Als er iets met uw kat is dan kunt u altijd bellen en informatie inwinnen wat te doen. Ook in geval van een enting kom ik aan huis, wat door de kat vaak gewaardeerd wordt, immers zij of hij hoeft niet in een mandje in de auto of op de fiets. Maar ook bij andere klachten kom ik aan huis en kijken we wat nodig is om een gezonde, gelukkige en stressvrije kat te houden.

 

Delen op social media