U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

De pup            Enten            Ontwormen            Vlooien            Castratie            Gedrag        Veel voorkomende aandoeningen

 

 

Honden

Honden zijn heerlijke huisdieren die al volgens sommige bronnen 100.000 jaar geleden voor het eerst een soort huisdier voor de mens werd. Zoals de hond nu een rol speelt in ons leven en voor vele mensen een onmisbare metgezel is, dat is iets van de laatste eeuwen. Voor veel mensen is een hond niet meer weg te denken uit hun omgeving en er zijn vele hondeneigenaren die de hond als deel van het gezin zien.

Echter, net als de mens, kan een hond ziek worden. Dat kan van een simpel griepje tot ergere aandoening. Een zieke hond is altijd vervelend, voor de hond, maar ook voor de mensen en het gezin die om de hond geeft. Is er in veel gevallen meteen hulp van een dierenarts nodig? Ik ben van mening dat bellen altijd kan (en misschien wel moet). Gewoon een simpel belletje kan u het advies geven wat u nodig heeft: kunt u zelf iets doen, kan het tot morgen wachten, moet het nog wel vandaag of is er behandeling nodig binnen een half uur?

Als u belt zult u eerlijk advies krijgen en kan er overlegd worden wat te doen. Ik en u willen nou eenmaal hetzelfde: een gezonde hond, die zo lang mogelijk een goed en vrolijk leven kan hebben!

Wilt u een afspraak maken voor een vaccinatie, overleg wat te doen met vakantie of noem maar op wat nog meer dan kunt u bellen naar onderstaand nummer of een mail sturen naar onderstaand adres. De mail zal binnen 24 uur beantwoord worden maar is niet geschikt als het een spoedgeval betreft!

 

 

 

 

Delen op social media